AD (728x60)

5 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak!

Kínosan igazgat

Ha a pasi kínosan igazgatja rendezett öltözékét, meglazítja a nyakkendőjét, az nem feltétlenül arra utal, hogy egy füllentés miatt jött zavarba. Könnyen lehet, hogy lenyűgöző látványod miatt lett hirtelen melege, így kénytelen volt lazítani öltözékén.

Közeledik feléd

Amikor valaki vonzónak talál, tudattalanul is egyre közelebb húzódik hozzád. Ha eredetileg nem szemben ültetek egymással, hanem melletted foglalt helyet, árulkodó jel lehet. Ha székével már szinte teljesen feléd fordul, és hozzád ér a vállával vagy a lábával, az még gyanúsabb.

Zavar

Ha rád emeli a tekintetét, majd habozva elfordul, de később azt veszed észre, hogy titokban ismét figyel, küldj felé egy bátorító mosolyt, és biztos lehetsz sikeredben!

Tükrözi a gesztusaidat

A tüköreffektus megbízhatóan árulkodik a vonzalomról. Tegyél pár mozdulatot tudatosan, és figyeld meg, hogy partnered tudtán kívül, akaratlanul leutánozza-e gesztusaidat. Ha előrehajolsz, és pár másodpercen belül ő is követi mozdulatodat, az lehet csupán a véletlen műve, ha azonban még három megnyilvánulásoddal ugyanígy jár el, garantáltan nem tévedsz.

Tág pupillák

Változatlan fényviszonyok esetén a szembogár nagysága az ember hangulatától függően változik. Ha azonban érdeklődik irántad egy pasi, a pupillája akár a négyszeresére is tágulhat. Világos szemű partner esetében ez igen feltűnő lehet, ha azonban sötét szemű férfi ül veled szemben, ne nézegesd túl fürkészően.

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.