AD (728x60)

Ezért nyald le a pasid ujját!

Azt hiszed a sz*x és a szóbeli kedveskedés kéz a kézben járnak? Na, nem!
Azok a párok, akik a S*xről vitatkoznak, gyakrabban élnek szexuális életet, mint akik mindig mindenben egyetértenek egymással. Az ok nyilvánvaló: a szerelmi életért folytatott “harc” mutatja, milyen fontos a szerepe a sz*xnek az illető életében, a sz*x pedig az intimitást táplálja. Ragadjunk hát le a témánál.
Ha észreveszed, hogy párod a tükör előtt tollászkodik, ne gondold azt, milyen hiú őkelme. Gondolj inkább arra, hogy azt szeretné, ha észrevennéd és biztosítanád arról, milyen kívánatos. Eresszen meg egy-egy dicséretet, és akkor ő is észre fogja venni, ha megjöttél a fodrásztól.
Ha gondolod, lepd meg valami aprósággal. Nem csak szülinapon, előléptetéskor lehet megajándékozni egymást. A “csak úgy” meglepetés ajándék szerzi a legnagyobb örömet.
Ha unalmas az este, hozakodj elő valamilyen humoros, különleges dologgal. Egy álomvakációról lehet beszélgetni például.
Ha izgalomra vágysz, tegyél burkolt célzást a sz*xre, a mindennapi témákkal kapcsolatban is. Például a nem kéne a matracot kicserélni kérdéshez biggyeszd hozzá az azt hiszem, a rugók tönkrementek a múlt éjjel megjegyzést.
Ha unalomra vágysz, álljanak neki beszélgetni a nagy dolgokról azonnal, ahogy azok felmerülnek. A pénzről vagy éppen a rokonokról a hálószobában értekezni garantáltan lohasztó dolog.
Ha nyalánkságra vagy éhes, humoros, sz*xi előjátéknak válassz csoki fondüt. Van abban valami érzéki, ahogy belemártod az ételt a gazdag csokiszószba, aztán lassan, nagyon lassan lenyalod az ujjait. Nemcsak a sajátod, a barátodét is.

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.