AD (728x60)

4 női szokás, amit a pasik utálnak

A nők gyakran feltételezik, hogy idegesítő szokásaik csakis férfitársaiknak vannak, ám ez nyilvánvalóan lehetetlen, és a nőknek is lehetnek ugyanúgy kibírhatatlan hóbortjaik. Íme, négy szokás, amit a pasik utálnak.
„Nincs mit felvennem”
A legborzasztóbb női szokás a „nincs mit felvennem” örök dilemmája. Nőként hajlamosak vagyunk roskadozó gardróbunk előtt hosszú perceket álldogálni és mély sóhajok közepette megállapítani, hogy nincs egy valamire való göncünk sem. A pasik ettől persze a falra másznak, hiszen ők sosem csinálnának ilyesmiből problémát. Akár a három nappal ezelőtti pólójukat is képesek volnának felhúzni, ha az van hozzájuk a legközelebb.

A sírás művészete
A lányok képesek akár a semmin elsírni magukat, máskor pedig akár egy film, egy születésnap vagy egy boldog pillanat alkalmával. Sírunk, ha fáj, sírunk, ha boldogok vagyunk, a pasikat viszont az őrületbe kergetjük, ugyanis szegények sohasem tudják, hogy most akkor mi is a baj.

„Mi a baj? Semmi!”
Egy-egy beszélgetés lezárásaként mi nők elintézzük ennyivel, csak mert azt feltételezzük, párunk nem értené meg, vagy akár nem is akarja hallani, mi is a problémánk. A férfiakat viszont ez az egyetlen szó irritálja talán a legjobban.

„Most mire gondolsz?”

A férfiak egyszerűen ki nem állhatják, ha párjuk csak úgy random felteszi a „Most mire gondolsz?” kérdést. A pasik állítják, ilyenkor gyakran éppen semmire sem gondolnak, vagy szimplán csak kikapcsolnak egy kis időre.

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.