AD (728x60)

6 biztos jele annak, hogy csak a sz3kszre kellesz neki

De ha összehoz a sors egy ilyen pasival és Te jóval többre vágynál az alkalmi szeksznél, akkor alább összeszedtük azon jeleket, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy csak „arra” kellenél neki:


1. Az első randitól kezdve túlfűtött és kihívóan sz3kszuális a viselkedése

Az első randi nem arra való – kivéve ha Te másként gondolod – hogy folyamatosan a sz3kszről legyen szó. Ha egy srác az első randikon nagyon hamar a sz3kszre tereli a szót és utána a sz3kszen kívül másról sem tud beszélni vagy állandóan sz3kszuális utalásokat tesz, az biztosan nem jó jel. Van olyan férfi is, akik rafináltabb ennél és nem általánosságban beszél a sz3kszről, hanem helyette Téged kezd el dicsérni, hogy mennyire felizgatod, miket tenne veled, ha lehetne stb. Ezt a jelet ezért nagyon sok nő félreérti és úgy gondolja: „de jó, máris megőrül értem”.
Pedig lehet tévednek, mert ha egy férfi komolyan vesz egy nőt, az nem ront ajtóstól a házba, hanem finomabb módszerekkel igyekszik meghódítani vágyai tárgyát. Szóval, ha egy pasi az első találkozások alkalmával állandóan a melled és /vagy a feneked bámulja és láthatóan csak a sz3ksz jár a fejében, akkor nem biztos, hogy szerencsés, ha továbbra is találkozgatsz vele (kivéve persze ha Te is csak a sz3kszre utazol.)

2. Már az első randin „mindent” akar

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ha hosszútávú kapcsolatot keresel, akkor érdemes hosszabb ideig randizni és ismerkedni a másikkal. Az első együttlét is nagyobb örömet okoz, ha előtte egy kicsit vártok egymásra. Lehet, hogy Te is vágysz Rá, de attól még nem szükségszerű rögtön az ágyba ugrani, sőt, ha tényleg tetszel egy pasinak és hosszabb távra akar Téged, ő várni fog Rád. Ha a srác viszont láthatóan alig várja, hogy ágyba vigyen, és nem érti, miért szeretnél még egy kicsit várni, sőt, nem is akar megérteni Téged, akkor számíthatsz Rá, hogy amint megkapja tőled amit akart, rögtön lelép.

3. Láthatóan vár valami „fizetséget”, mert elvitt moziba vagy vacsorázni

És ezen tényt finoman (vagy kevésbe finoman) a tudomásodra is hozza. Szóval a férfi, aki a vacsi végén azzal a „na szivi, mit kapok ezért cserébe” tekintettel méreget vagy esetleg fel is teszi a kérdést, akkor köszönd meg neki a randit és a vacsorát, és távozz angolosan.

4. Megmondja Neked, vagy utalgat rá, hogy csak a szex érdekli

Nos, ez legalább egyértelmű, mert vannak férfiak (igaz ez elég ritka eset), akik őszintén megmondják, hogy csak a szex érdekli őket, vagy legalábbis utalnak arra, hogy nem vágynak többre. Itt akkor követik el a nők a hibát, amikor azt hiszik, hogy sebaj majd megváltozik vagy megváltoztatom. Hidd el, nem fog menni. Ha egy férfi még csak nem is titkolja, hogy csak „arra” hajt, annak kicsi az esélye, hogy változni fog.

5. Nem is akar megismerni téged

A randikon üres tekintettel bámulja a falat, amikor magadról beszélsz és láthatóan nem kíváncsi Rád semmilyen szinten. Ha egy férfinak tényleg tetszel, ő meghallgat Téged és odafigyel rád, vagy legalábbis igyekszik. Szóval az semmiképp nem jó jel, ha a srác veled kapcsolatban csak a mellméretedre kíváncsi, valamint az érdeklődési körödnek csak a szexuális része kelti fel a figyelmét, és nem is érdemes tovább foglalkozni vele.

6. Szinte csak aludni jár hozzád

Ha mégis intim kapcsolatba kerülsz egy ilyen férfival, előbb vagy utóbb arra figyelsz majd fel, hogy a kezdeti, rövid „jópofizás” után már nem szervez veled közös programokat, és csak a késő esti időpontban jelenik meg nálad, és egy gyors sz3ksz után rögtön vagy legkésőbb kora hajnalban lelép. Ha ez a fajta viselkedés bánt Téged, jobban teszed, ha még a küszöbödig sem engeded majd a következő alkalommal.
– baggagereclaim.co.uk -

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.