AD (728x60)

Ezért szeretik a férfiak a teltebb nőket!

A gömbölyded, ezen belül is a homokóra alkatú hölgyek nemcsak hogy tovább élnek, de intelligensebbek is mint sovány vagy elhízott nőtársaik – ez derült ki egy nem régiben elvégzett kutatás során.
Kiderült, hogy a férfiak erős vonzódása a telt idomú hölgyek iránt ismét tudományosan is magyarázható. Aki egy kicsit is molettebb és erős kebellel és csípővel van megáldva az tudja, hogy milyen elementáris érzéseket tudnak ezek a vonzó vonalak kiváltani egy férfiban.
Az a meglepő eredmény derült ki viszont egy kutatásból, hogy a gömbölyded hölgyek nemcsak a testi adottságaik miattvonzzák a férfiakat, hanem azért is, mert intelligensebbek, így valószínűleg gyermekeik is okosabbak lesznek. A Kaliforniai Egyetem és a Pittsburgh Egyetem tudósai közös kutatásban derítették ki, hogymiért kedvelik jobban a férfiak a gömbölyded nőket, mint a soványakat.
A vizsgálat eredményei alapján minél alacsonyabb egy nőderék-csípő arányszáma, annál jobb intellektuális képességekkel rendelkezik. Ennek az a tudományos magyarázata, hogy a nők csípője és combja olyan Omega 3 zsírsavakat tartalmaz, melyek mind a várandós anya, mind a magzat intellektuális képességeit növelik. Ezzel szemben a derékban vaskosabb hölgyek teste több Omega 6 zsírsavat tartalmaz, ami nem segíti az agy fejlődését.
“A formás csípők és combok olyan alapvető tápanyagokat tartalmaznak, melyek segítenek az agy fejlődésében és így elősegítik az értelmesebb utódok születését is” – jelentette ki Steven Gaulin, a Kaliforniai Egyetem munkatársa.
Amióta világ a világ,  a férfiak mindig is előnyben részesítették a homokóra-alkatú hölgyeket. A tudósok eddig úgy vélték, hogy ez elsősorban azzal kapcsolódhat össze, hogy a széles csípő a gyermekek kihordásábanjelent előnyt, a fejlett mellek pedig az újszülött táplálásában ugyanilyen előny a nő számára, tehát a fajfenntartás ösztöne miatt a férfiak az ilyen tulajdonságú nőkhöz vonzódnak inkább.
Az amerikai tudósok most 16 ezer asszonyt és lányt vizsgáltak meg. A tesztek szerint a még tinédzser anyáktól született gyerekek rosszabbul teljesítettek a tárgyi tudást vizsgáló teszteken, aminek egyik legfontosabb okaként azt jelölték meg, hogy születésük idején az anya testében nem volt elég Omega-3 zsírsav. (forrás: tudasfaja.com)

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.