AD (728x60)

Mit árul el rólad a szemöldököd?

Oké, azt már eddig is biztos tudtad, hogy a szemöldököd az arcod az egyik legmeghatározóbb része. De gondoltad volna, hogy a személyiségedről is rengeteg mindent elárul?
Az íve alapján:
– Kereken ívelő: A szemed felett ívesen futó szemöldöködből rögtön kiderül, hogy szuper kreatív személyiség vagy.
– Egyenes: Ha a két kis félhold nagyjából ív nélkül csücsül a tekinteted felett, az hatalmas magabiztosságra vall.
– Szögletesen futó: Bár a három ívtípus közül ez a leghatározottabb, mégis érzékeny és tartózkodó csajszira utal.
A vastagsága szerint:
– Dús: A vastag szemöldök határozott, karakán típust rejt, és ha a szőrszálak fényesek, akkor a pasid extra boldog lehet, mert kifogyhatatlan az energiád a hálószobában!
– Vékony: Ha csipesz nélkül sincs sok gondod a szálak kordában tartásával, akkor extra érzékeny csajszi vagy, aki finom és nőies.
Elhelyezkedés alapján:
– Magasan ülő: Ha a szemöldököd távol esik a szemeidtől, és már szinte a homokodra csúszik, akkor igazi álmodozó típus vagy.
– Alacsonyan: Alig van helyed sminkelni a szemöldököd alatt? Akkor bizony hajlamos vagy elveszni a részletekben, ezért gyakran nem marad időd a fontos feladataidra.
Szimmetria vagy aszimmetria:
Az, hogy a jobb vagy bal szemöldököd ül magasabban, azt mutatja meg, mennyire irányítasz a kapcsolatodban. Ha a jobb oldali fentebb helyezkedik el, akkor egyértelműen a pasid tudtára tudod adni, mire van szükséged, és eléred, hogy meg is kapd!
Textúra:
Puhák és fényesek a szőrszálak? Akkor bizony tele vagy szexuális energiával! Ha viszont durva tapintásúak, és a fényüket is elvesztették, ideje valamivel feldobni a hancúrozást!
Na, de mi történik, ha kiszeded a szemöldököd, és megváltoztatod a formáját?
Képzeld, ha például túl vékonyra szeded, a kisugárzásod veszthet az erejéből, ami miatt akár egy határozottságot igénylő, szuper melót is elszalaszthatsz! Amikor pedig az egyenes szemöldöködbe ívet varázsolsz, törékenyebbé válsz az emberek szemében. A legfontosabb mégis az, hogy a két ív passzoljon a szemeidhez, a nagy és nyitott tekintethez vastagabb holdacskák illenek. Légy óvatos, mert ha ezt az egyensúlyt akaratlanul is megbolygatod, az az életedben is eredményezhet pár zavaros szitut!

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.