AD (728x60)

10 dolog, ami azonnal feltüzeli a férfiakat

MI FÉRFIAK ÁLLÍTJUK A NŐKRŐL, HOGY KIISMERHETETLENEK, PEDIG LEHET, HOGY PONT MI VAGYUNK AZOK, AKIK MINDIG MEGLEPJÜK VÁLASZTÁSUNKKAL A SZEBBIK NEMET. MI KELL A FÉRFINAK? MI JÁR A FEJÜNKBEN AMIKOR MEGLÁTUNK EGY NŐT! MI VONZZA A TEKINTETÜNKET? MOST ELÁRULJUK NEKED…
1. A hazugság és ígérgetések tömkelege, avagy a "megtestesült Kánaán"
"A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát", tartja a mondás, a férfiaknak mégis lételem a hazugság. A fő gondot az okozza, hogy a nő és a férfi számára mást takar a fogalom és annak mélysége. Nem kell a mese, senki nem hülye, az ígéretek és a hazugságok is hamar lelepleződnek, ráadásul a sors nagyobb büntetést ró ki a hazug emberre, mint amekkora a hazugság által okozott "kár". 

2. Amikor a pasi késik, ráadásul még türelmetlen is pl. a közös vásárláskor
Előszeretettel kapják meg a nők, hogy késnek a találkozó helyszínéről, sokat tollászkodnak stb. De tudatában vannak-e a pasik, hogy egyre gyakrabban ők azok, akik elkésnek egy-egy randiról, találkozóról, eseményről, vagy egyáltalán nem jelennek meg a megbeszélt helyen, esetleg az utolsó pillanatban mondják le a találkozót. Mindez nemcsak a tisztelet hiánya, de a megbízhatatlanság ékes bizonyítéka is. Évszázadok óta nem a nő reszortja várni a "teremtés koronájára", hanem – normális időkeretek között – ez a férfiak "kiváltsága". Ha véletlenül megérkezik az "erősebbnek" titulált nem a találkozási pontra, és pl. vásárolni kellene menni, akkor nincs nála pénz, pénztárca, dolga van, türelmetlen és morcos lesz (pedig egyáltalán nem biztos, hogy a nő a Swarovski-ba akarja beráncigálni a pasit, lehet, hogy az esti vacsora hozzávalóit kéne beszerezni, amit a férfinak főzne meg). 

3. Soros kapcsolás: a figyelem és koncentráció – teljes – hiánya
A nők nem igazán szeretik, hogy a pasik nem tudnak egyszerre több helyre vagy több dologra figyelni, ezért előfordul, hogy nem hallják meg azt, amit mondunk, ha közben mást is csinálnak. Így állandó ismételgetésekbe kell bonyolódniuk, amit az a válasz követ, hogy "ötvenszer mondtad már", ám ötvenegyedik alkalommal sem sikerül megjegyezni mégsem. 

4. "Anyukám ezt így, meg úgy szokta" – No, de kit érdekel?
A párunk nem az anyukánk és nem az apukánk. Akinek Oidipusz-komplexusa van, az kezelésre szorul – szakemberhez kell fordulni! A pasik sokszor hasonlítják párjukat édesanyjukhoz, ami sokszor nem kedves, hanem sértő, kiváltképp, ha a kapcsolat meny és anyós között nem felhőtlen. Van a mondás, mely szerint "ahány ház, annyi szokás". Attól, mert a nő más ízekkel főz, máshogy tereget ki, más technikával vasal, mint anyuka, még nem biztos, hogy az rossz, egyszerűen csak más. Ezt nem árt tiszteletben tartani, ha már süt-főz-takarít a hölgy a kedves párjára! 

5. Ambíció és teremtőerő hiánya, "hárítás", a "Pató Pál Úr" hozzáállás!
Azzal a pasival, akiben nincs ambíció, nincs meg az ősi teremtőerő, nem lehet kezdeni semmit. Az a pasi soha nem fogja eltartani a családját, levenni bármi terhet a párja válláról, hanem, mint egy "vérszívó pióca", párja hátán kíván, ha nem is felkapaszkodni, de eléldegélni mindenképp. Ha nincs ambíció, nincsenek tervek sem. Súlypont nélküliség van csupán. A csajokat feldühíti, hogy szeretnek előre tervezni: magát a kapcsolatot, a lakás csinosítását, a következő nyaralást, szinte mindent, de a férfiak ezt mindig elütik azzal, hogy messze van még az a bizonyos dolog. 

6. Lustaság és gyengeség, amikor a férfi "nem férfi"!
Egy férfi ne sírjon! – legalábbis szíre-szóra, úton és útfélen. Aki ideggyenge, menjen pszichiátriára! Okkal sírni, meghatódni, megkönnyebbülni szabad egyedül, vagy akár négyszemközt is, ez egyetlen nőt sem zavar. De anyámasszony-katonájának lenni nem muszáj, hisz a nadrág viselése nem(csak) a nő feladata. Tartják, hogy a lustaság fél egészség. Lehet benne valami: bizonyára nem kap sem szívrohamot, sem agyvérzést az, akinek "büdös a munka", meg minden, amiért egyáltalán meg kell mozdulni. 

7. Amikor cselédnek nézik a párjukat, aki mellesleg szuper-modell és dolgozó lány!
Ma, amikor a nők is eljárnak napi 8-10-12 órában dolgozni, és nem HTB-ként tengetik az életüket egy őket eltartó férfi oldalán, elvárhatatlan, hogy minden házimunkát a nő végezzen, ebből bizony a férfinek is ki kell vennie a maga részét. A férfi mindent egyszerre akar a nőtől, miközben ő nagyon sokszor semmit sem ad! A csaj legyen a "nem létező tökéletes", aki mindig csinos, ápolt, szép, remekül mos-főz-takarít, jól neveli a gyerekeket, főállásban dolgozik, babusgatja őt is, elfogadja a hibái végtelen listáját, s mindezek mellett minden nap kedve van még jó szeretőnek is lenni. Ilyen sajnos nincs! 

8. Gyerekesség – mindenben!
Borzasztó idegesítő, hogy a pasik java még 30 évesen is csak egy "nagy gyerek", súlypont, célok és prioritások nélkül. Nem szeretnek beszélni az érzéseikről. Nem ismerik el, ha egy nő jobb valamiben, szerintük minden nő pocsékul vezet, miközben ők 12 évesek közé járnak disco-ba, elszórják az összes pénzüket hülye és felesleges dolgokra, a bulin és szexen jár csak az eszük, és sorolhatnánk napestig a listát. 

9. Mellőzöttség, avagy, soha nem érek rá semmire, ami fontos!
... vagy mindig, minden más fontosabb, mint az adott nő. A haverokkal a sörözés, az éretlen barátné, akire nem is értik a nők, miért van szükség egy normális párkapcsolatban?! A számítógép virtuális világa vagy különböző számítógépes játékok, foci vb ideje alatt a foci, Olimpia ideje alatt az Olimpia és így tovább... 

10. A testi érintkezés nem más, mint szexualitás!
A pasik előszeretettel keverik össze a szerelmet és a szexet. Ha szerelmesek, akkor sem elődlegesen a lelki szükségleteik kielégítéséről van szó, ahogy egy költő, író, dalszerző esetében, hanem az érzelmeiket egyszerűen csak és kizárólag a szexus útján képesek megmutatni. A nők java nem erre vágyik! 

Külön nagyra értékelendő, amikor (mondjuk: védekezés mellett) egy pasinak sikerül teherbe ejtenie a nőt, akibe állítólag szerelmes, és akinek lehazudta a csillagokat is az égről. Tételezzük fel, hogy a pár megbeszéli, mi legyen a baba sorsa – s teljesen mindegy, hogy megtartás vagy elvétel a közös konszenzus! Ezt követően pedig a pasi fogja magát és lelép, sem érzelmi, sem anyagi felelősséget nem vállalva a helyzetért. Az ilyen férfi egyetlen nő számára sem férfi! Ahogy az sem, aki tudtán kívül saját szavaival élve "teherbe vág" egy nőt, és utána magasról tesz az egészre! (A gumi azért van, hogy használjuk – akkor is, ha "állítólag" (s már akinek) kényelmetlen!)

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.