AD (728x60)

Most megtudod, hogyan talál rád a szerelem a neved alapján!

Nem új keletű a hiedelem, mi szerint a nevünk küldetést hordoz, és sok, a sorsunkat érintő kérdés kiolvasható belőle. A számmisztika szerint a nevedből az is kiderül, hogyan talál rád a szerelem.
Ha kíváncsi vagy, számítsd ki a nevedhez tartozó számot: minden betűhöz az ábécében elfoglalt helye szerinti érték tartozik, így az A 1-et, az Á 2-t, a B 3-at ér, és így tovább. A számokat add össze, majd, ha több jegyű számot kapsz, ennek a jegyeit is add össze, amíg egy jegyű szám nem lesz a végeredmény. Például 129=1+2+9=12=1+2=3. Ha megvan a saját számod, olvasd el, hogyan talál rád a neved szerint a szerelem!
Akiknek a neve az egyes számhoz tartozó sorsot hordozza, végletes és végzetes kapcsolatokkal találkozhatnak.
A szerelem többnyire nem viharszerűen, vagy csapongó, rajongó érzelemként talál rájuk, hanem nagyon is biztos tudásként.
Az egyes számhoz tartozóak mindig pontosan megérzik, amikor nem egy egyszerű kis flört került az útjukba, hanem a nagybetűs szerelem talált rájuk, ebből azonban nem szoktak színpadi jelenetet rendezni.
A boldogságot csendesen, ám annál nagyobb békében élik meg, és kapcsolataikra a kezdetektől fogva a kiegyensúlyozottság és a nyugalom a jellemző. Békés, stabil, erős szerelemre találnak.
A kettes számot hordozók életébe a szerelem sokszor az élet egy másik, számukra szintén nagyon fontos területéhez kapcsolódóan jelenik meg, legyen az munka vagy karrier.
Gyakori, hogy az igazán nagy szerelmek ezeken a területeken is változást hoznak az életükbe, akinek a nevéhez a kettes szám tartozik, az sokszor úgy érezheti, a kapcsolata, illetve a kapcsolatából fakadó inspiráció segít neki abban, hogy kiteljesedjen, és megtalálja a számításait.
Nem ritka, hogy a terület, ami összehozta a párjával, közös úttá válik, például egy közös vállalkozás, vagy együtt űzött hobbi formájában.
A hármas számot hordozók esetében nagyon gyakran előfordul, hogy a szerelem valamilyen nagyon váratlan, szinte extrém körülmények között talál rájuk, és az sem ritka, hogy olyan életszakaszban érkezik a mindent elsöprő érzelem, amikor az illető a legkevésbé van felkészülve rá, vagy egyenesen úgy érzi, nem áll most készen egy kapcsolatra, szívesebben maradna egyedül.
A szerelem a hármas számot hordozóknak így sokszor őrlődést, bizonytalanságot jelenthet, de az igazán mély érzelmek esetében nem bánják majd meg, hogy esélyt adtak a dolognak, még ha a kezdetekben vannak is kételyeik egy új kapcsolat szükségszerűségében.
Akinek a nevéhez a négyes szám tartozik, sokszor érzelmi viharok, nagy összeveszések és könnyes kibékülések árán találja meg a szerelmet, de mindenképpen valami olyan helyzetben, amikor meg kell küzdenie a boldogságért.
Lehet, hogy a boldog párkapcsolat nem az égből pottyan majd a négyes számjegyűek ölébe, hanem sok türelmet, megértést és néha elnézést követel meg tőlük, cserébe azonban sok mindent kibíró, erős, szilárd kapcsolatot kapnak, amelyben a szerelem olyan lesz, mint a tűzben edzett acél: sok mindent átélt már, és ennél fogva sok dolgot ki is bír.
Azok, akiknek a neve az ötös számot adja értékül, sokszor keresik veszélyes helyeken a szerelmet, olyan területekre csalogathatják őket az érzelmeik, amelyektől mások messzire menekülnek, és amelyektől őket is óva intik.
Nem ritka emiatt, hogy az ötös számjegy sorsát hordozók megégetik magukat, és visszatekintve azt is beláthatják, hogy a sebeik egy részét a saját óvatlanságuknak köszönhetik.
Mindezek a tapasztalatok azonban jó szolgálatot tesznek, amikor az igaz szerelem talál rájuk, mert elég érettek és elfogadóak lesznek ahhoz, hogy egy biztonságos, minden szempontból támogató kapcsolatot értékelni tudjanak, és azt is tudják majd, hogyan tartsák fent a szenvedélyt.
Azok, akik a hatos számot hordozzák a nevükben, sokszor visszahúzódóak, kicsit félénkek és zárkózottak a szerelmi életükkel kapcsolatban, nem merik bárkinek feltárni a szívüket, és nem is egyszerű kihámozni őket a saját kis dióhéjukból.
A próbálkozást talán néhányan fel is adják, de az igaz szerelem egy türelmes és romantikus lélekben rájuk találhat.
Ennek megfelelően a hatos számot hordozók szerelme nem annyira egy végzetes találkozás, mint inkább egy közösen épített bizalom, egy hosszú munka eredménye, olyasmi, amiért mindketten megdolgoztak, és ami ennek megfelelően stabil is lesz.
A hetes számot hordozók hevesen élnek meg minden érzelmet, és annyira vágynak a nagy szerelemre, hogy nem egyszer hajlamosak siettetni a dolgokat, emiatt pedig több olyan kapcsolatban is nagyot csalódhatnak, amibe indokolatlanul tették a bizalmukat.
Hiába is intik magukat óvatosságra, az őszinte, tiszta és fenntartások nélküli szerelem a természetükben van, idővel azonban találnak majd olyat, aki ezzel a helyzettel nem él vissza, hanem maga is ugyanannyi energiát tesz a kapcsolatba, mint ők.
Ebből adódóan a hetes számot hordozókra igaz lehet, hogy gyorsan haladnak a kapcsolatukban, rövid idő után is elköteleződhetnek.
A nyolcas számot hordozók szerelmi élete sokak számára kibogozhatatlan, hiszen bájos természetüknek köszönhetően sok hódítást tudhatnak maguk mögött, a laza flörtök és futó kalandok között azonban csak keveseknek merik igazán feltárni a szívüket.
Nem ritkán előfordul, hogy az, aki végül a sok kalandozás közül valódi és tartós szerelemnek bizonyul, először barátként közeledik hozzájuk, vagy ők tekintenek rá barátként, a lelki társból azonban gyorsan szerető lesz, amikor felfedezik, mekkora boldogságot jelent érzelmi biztonságban lenni valaki mellett.
Szinte minden esetben elmondható, hogy a nyolcas számot hordozók esetében először az érzelmi kötelék szövődik meg, és csak ezt követi a testi vonzalom.
A kilences számot hordozók esetében elképzelhető, hogy olyan szerelemre találnak, amelyiknek valamiféle próbát kell kiállnia, például a család ellenszenvét, esetleg a távolság próbáját.

Az is gyakori, hogy ezek a nehézségek nemcsak a kapcsolat első szakaszában jelentkeznek, hanem hosszabb ideig is kitartanak, esetleg visszatérő természetűek, egy igazán erős kötődést azonban ezek sem tudnak eltépni.

A kilences számhoz tartozók pontosan tudják, milyen fájdalmas, amikor a szerelmi élet terén kell nehézségeket kiállni, azonban abban is biztosak lehetnek, hogy nincs olyan földi erő, ami elválaszthatná őket a párjuktól.

Share Your Thoughts!

Floating Ad

Copyright © 2013 GagBox™ is a registered trademark.

Designed by GagBox Inc. Share on Blogger Template Free Download.